5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıfile noktalar belirlenmelidir.

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

 Şimdi ise teknolojinin yardımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık su kaçağı tespiti gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki su kaçağı tespit arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çOkay yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Evin her odasında mutfakta dahil duvarlarda irili ufaklı su lekeleri var bunun için üst kata mı benim daireden mi bakılması gerekiyor bilmiyorum gardenımcı olur musunuz

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

ne zaman yağmur su kaçak tespiti yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

fifteen yıldır istanbul anadolu yakasında villadan yaliya daireye mustakil eve hizmet vermekteyiz daire içi doğalgaz.

su tesisatçısı Su tesisatı, binalarda vazgeçilmez sistem olup borularda zamana ve kullanıma dayalı arızalar oluşacaktır.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar su kaçak tespiti sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Report this wiki page