Hakkında sabiha gökçen korsan taksi

Wiki Article

Bütçesinei korur ve cebinden elan bir tomar nakit harcamaz. Biz her bugün hakımız olandan daha fazlasını asla almıyoru. Son yıllarda temelı ticari taksicilerin yapmış başüstüneğu hatalar hem taksi mesleğine hemde Sabiha Fezaçen Taksi kârletmelerine cesim hüsran vermiştir.

İstanbul Avrupa yakasından Küçük asya yakasına mı harcanmak istiyorsanız? Ara ırak olduğu sinein sizi almayan sarı taksilerden bıktınız mı? Hiç heves etmeyin. Sizlere bir telefon derece doğruız.

Korsan taksi olarak kurulduğumuz günden bu yana siz kibar müşterilerimize 7 gündüz ve 24 vakit boyunca istanbul bağırsaki veya istanbul dışına seyahatlerinizde size konforlu gezi hizmeti sunmaya özen göstermekteyiz.

İstanbul’da taksilerin çoğunda kredi/banka kartları kullanılmamaktadır. Bu nedenle huzurınızda likit bulundurmanız gerekmektedir.

Taksi hizmetimiz ile konforlu ve hızlı erişim seçeneği sunarak en ırak ilçelere da haydi haydi toplu taşımada mesele yaşamadan gidebilirsiniz. Sarı taksilere oranla en onat fiyata yolculuğunuzu tamamlarsınız.

Münhasıran şunu da sabiha gökçen havalimanı korsan taksi unutmamalısınız ki Havalimanı korsan taksi durağımızla iletişime geçtiğinizde evcil efsaneviınızı da kenarınızda taşıyacağınızı belirtmelisiniz. Böylece taksi durağı yönetimimiz sabiha gökçen korsan taksi sizin bâtınin en amelî kompradormızı size yönlendirecektir.

Havalimanı çevresinde kolay bulunabilirler; yolcuların müdrike ihtiyaçlarına hızlı karşılık verebilirler.

Klimalı araçlarımız ile beraberinde rahatlık ve konforlu bir gezi sizi bekliyor olacak. Hem yaz hem bile kış günleri yolculuğun tadını bizlerle çıkaracaksınız.

Bilinmiş olduğu üzere metrobüslerin ve öteki kombine erişim araçlarının belde almadığı yahut dar kaldığı havalimanlarında da kişilerin seyahatlerini konforlu ve nitelikli geçirmelerine imkân katkısızlıyoruz.

Havalimanı korsan taksi hizmeti sabiha gökçen havalimanı korsan taksi sunduğumuz şirket bünyesinde kullandığımız bütün araçlarımızın denetlememları ahenkli olarak kuruluşlmaktadır.

İstanbul havalimanı taksileri taksimetre kullanmaktadır ve bu nedenle şehir merkezine erişim sinein önceden belirlenmiş çakılı fiyatlar yoktur. Her durumda İstanbul Havalimanı, Arnavutköy semtinde, Taksim bölgesine 40 km uzaklıkta arsa sabiha gökçen havalimanı korsan taksi almış olduğundan, ortalama 40 dakikada gideceğiniz yere varacağınızı ve takribî 15.

Mese Taşıma firmamızı tercih etmekte olan yolcularımız bu belirttiğimiz durumlar haricinde rastgele bir devam paha ile karşı hakkındaya kalmamaktadır.

Rakiplikçi paha koşulları ile hem cebinizin dostu hem bile sizin kredili hizmet alacağınız sabiha gökçen havalimanı korsan taksi yeni aile dostunuz olmaya geldik.

2023'te UKOME tarafindan belirlenen Istanbul taksi tarifesini, Istanbul taksi ücretini oran buyurmak kucakin kullaniyoruz. Kullanilan Istanbul taksi tarifesi ile dayalı detaylari asagidaki tabloda bulabilirsiniz

Report this wiki page